Organisatie

Pecha Kucha organisatie

Pecha Kucha Woerden is een van de vele Pecha Kucha evenementen die overal in de wereld worden gehouden onder auspiciën van PechaKucha.org

Organisatie Woerden

Ik ben Ruud Niewold. Geboren in 1966, vader, echtgenoot, eigenaar van adviesbureau Andersvast, dichter, gemeenteraadslid voor D66 in Woerden. En sinds kort organisator van Pecha Kucha Woerden.

Mijn persoonlijke motivatie: ik vind het leuk en belangrijk om mensen met uiteenlopende fascinaties en interesses met elkaar te verbinden. En om onverwachte talenten en ideeën van mensen naar boven te halen.

Pecha Kucha is bij uitstek geschikt als ‘verbinder’ en ‘ontdekker’. Je treft een  breed pallet van mensen met uiteenlopende en soms onverwachte eigen aardigheden. De diversiteit van de deelnemers zet aan tot verbinding.  Daarbij: de presentaties zijn onverbiddelijk kort en de mogelijkheden om moderne media te gebruiken eindeloos. Daarom vind ik Pecha Kucha uniek.

Ik kwam in 2013 op het idee van Pecha Kucha Woerden tijdens het zien van een Pecha Kucha presentatie op de Innovation Day in Amersfoort. Toen ook de organisatie uit Amersfoort en Het Klooster in Woerden enthousiast bleken, heb ik doorgezet.

Ik ben geworteld op Drents-Groningse zandgronden, tussen stad en platteland. Ik ben afgestudeerd als Bibliothecaris en Communicatiekundige en heb daarna vrijwel altijd gewerkt in organisaties die iets bijzonders, iets nieuws deden, in milieu-advies, het onderwijs, uitgeverijen of ICT.

De breedte van die achtergrond gaf mij de mogelijkheid om als adviseur bij een psychologisch testbureau mensen te adviseren over loopbaanontwikkeling. In het verlengde daarvan ontwikkel ik nu als ZZP-er adviezen voor loopbaanontwikkeling, sociale innovatie en communicatie.

Pecha Kucha organiseer ik samen met de geweldige steun van Het Klooster en de stimulerende adviezen van ItchDezign, Essential Productions en Vonk033. Stuk voor stuk organisaties met fijne mensen die goed zijn in wat zij doen en bedenken.

 

Reactiemogelijkheid is gesloten